Oranjebar Super Ranking #33; vierde dagzege voor Jermaine Wattimena

Jermaine Wattimena trekt vierde dagzege in 33e OSR kwalificatiereeks naar zich toe via overwinning op Wesley Plaisier in de finale. Troostprijs gaat naar Youri Dirks.

 

De voorlaatste kwalificatiedag van de 33e Oranjebar Super Ranking werd deze week gestart met 24 deelnemers die op jacht gingen naar de punten om een plek bij de laatste zestien veilig te stellen zodat er mee kan worden gespeeld op de finaledag.

 

De groepsfase maakte dat Jeroen Peeren, Bobby Biemans, Joey Greijn, Jermaine Wattimena, Danny Schellekens, Dennis van Steen, Timo van den Elshout en Wesley Plaisier naar de kwartfinale doorstroomde. Hierin ging de winst naar het viertal Jermaine, Timo, Wesley en Joey waarna in de halve finale Wesley verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Timo (2-4) en Joey tegen een whitewash nederlaag aanliep tegen Jermaine (0-4).

 

Voor wie er zin in had was er vervolgens de mogelijkheid om het toernooi te spelen voor de wekelijkse troostprijs. Ook in dit toernooi werd er in de halve finales een whitewash overwinning genoteerd; Youri Dirks zette met 3-0 Danique Stroek aan de kant, de ander halve finale ging tussen Bram van Leuken en Marvin Massuger die evenals afgelopen week in een nipte 3-2 zege voor Bram eindigde. Wat voor Bram ook hetzelfde verliep als afgelopen week was de finale om de troostprijs. Deze keer moest hij zijn meerdere herkennen in Youri die met 4-1 de troostprijs voor zich opeiste.

 

De finale van de elfde kwalificatiedag werd onverwachts toch een echte wedstrijd waarin Wesley Plaisier zichzelf de nodige kansen creëerde tegen Jermaine Wattimena. In tegenstelling tot zijn laatste tv optreden wist Jermaine nu echter wel op tijd zijn pijlen op de goede plaats in het bord te gooien waardoor de einduitslag uiteindelijk in zijn voordeel was (3-5). Hiermee pakte Jermaine zijn vierde dagzege van deze cyclus. De Mysterie Box bleef deze avond weer eens gesloten; de winnende 109 finish werd niet uitgegooid waardoor de inhoud blijft staan en volgende week verder wordt aangevuld.

 

Uitslag OSR#33 kwalificatie dag 11; 1. Jermaine Wattimena 2. Wesley Plaisier 3. Timo van den Elshout en Joey Greijn.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De twaalfde en laatste kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 33 wordt gespeeld op dinsdag 15 september 2020. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK