Oranjebar Super Ranking #30; Davy van der Zande pakt ook tweede zege op rij, Oswin Streden Runner Up

Davy van der Zande boekt tweede zege op rij na winst in finale op Oswin Streden tijdens vierde kwalificatiedag. Mysterie Box blijft gesloten. 

 

Afgelopen dinsdag werd de vierde kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking #30 gespeeld en voor het eerst sinds lange tijd was het een avond zonder dames in het deelnemersveld. De aanwezige heren maakten ook geen gebruik van de mogelijkheid om te spelen voor de troostprijs zodat alle energie dus gestopt werd in het spelen voor de dagzege.

 

Na de groepsfase bleven Paul Hendrix, Wesley Slegers, Davy van der Zande, Roland Stokmans, Oswin Streden, Peter van den Broek, Erik van Engeland en Vinnie Besselaar over om de kwartfinales te spelen. Hierin waren Davy, Peter, Oswin en Paul de sterkste. Vervolgens werden de halve finale tussen Davy en Peter gespeeld (4-1) en aansluitend de halve finale tussen Paul en Oswin (0-4) zodat Davy en Oswin dus overbleven voor de finale om de dagwinst.

 

De finale tussen vaste top vier speler Oswin Streden en meervoudig winnaar van de dagzege Davy van der Zande bracht helaas geen spektakel, simpelweg vanwege het feit dat het krachtsverschil te groot was. Oswin werd slechts een leg gegund door Davy die deze avond gewoon de beste was en dankzij de overwinning nu aan de leiding gaat in het tussenklassement.

 

Uitslag OSR#30 kwalificatie dag ; 1. Davy van der Zande 2. Oswin Streden 3. Peter van den Broek en Paul Hendrix.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 5 van de Oranjebar Super Ranking 30 wordt gespeeld op dinsdag 04 juni 2019. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK