Oranjebar Super Ranking #30; Yoeri Duijster pakt tweede zege op rij, ditmaal ten koste van Jermaine Wattimena

Dagwinst 2e kwalificatiedag 30e OSR opnieuw voor Yoeri Duijster. Jermaine Wattimena Runner Up. Mysterie Box finish (123) niet gegooid. Oswin Streden in finale om troostprijs te sterk voor Gian van Veen.

 

De tweede kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking werd afgelopen dinsdag gespeeld en was weer een ouderwets gezellige avond met een divers deelnemersveld waarin alle denkbare niveaus vertegenwoordigd waren.

 

Nadat de deelnemers via de groepsfase gescheiden waren in hoofd- en troostronde deelnemers konden Peter van den Broek, Levi Frauenfelder, Davy van der Zande, Andre Duijster, Jermaine Wattimena, John Wanders, Axel Valverde en Yoeri Duijster aan de kwartfinales gaan beginnen. Vervolgens werden Peer, Andre, Davy en Axel hierin uitgeschakeld ontstonden de halve finales Yoeri vs John en Jermaine vs Levi. Beide wedstrijden eindigden in 4-1 overwinningen voor Yoeri Duijster en Jermaine Wattimena wat een mooi finale betekende.

 

In de de verliezersronde bestonden de halve finales deze keer tussen Lincy Gloudemans en Gian van Veen (0-3) en Oswin Streden en Joey Verhagen (3-1). De aansluitend gespeelde finale om de troostprijs eindigde in een 4-1 overwinning voor Oswin.

 

De namen in de finale van het hoofdtoernooi voorzag in een geweldige wedstrijd. Helaas gooide Yoeri Duijster roet in het eten want hij maakte via een 5-2 overwinning korte metten met de aanstaande deelnemer aan de World Cup of Darts, Jermaine. De tweede dagzege op rij voor Yoeri betekent dat hij een ruime voorsprong neemt in het tussenklassement waarvan de winnaar na 12 kwalificatiedagen een prettige bonus van €100,= opstrijkt.

 

Uitslag OSR#30 kwalificatie dag 02; 1. Yoeri Duijster 2. Jermaine Wattimena 3. John Wanders en Levi Frauenfelder.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Aanstaande dinsdag 21 mei 2019 wordt de derde kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking #30 gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK