Oranjebar Super Ranking #30; Davy van der Zande de beste op kwalificatiedag 3

Davy van der Zande voorkomt derde dagzege op rij van Yoeri Duijster tijdens kwalificatiedag OSR. Troostfinale winst naar Andre Duijster ten koste van Barry Hubers, Axel Goverde Runner Up.

 

Dinsdag was het tijd voor de derde kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking #30. Het werd een avond met veel spektakel, 11 hoge finishes tussen de 110 en 164 maar niet de 127 voor de Mysterie Box die dus gesloten bleef. Verder waren er nog 20 maximale scores te noteren waarvan acht voor Davy van der Zande en zes van Yoeri Duijster.

 

De groepsfase kon snel worden afgewerkt waarna Toon Greebe, Yoeri Duijster, Axel Goverde, Roy Kivit, Davy van der Zande, Jefferey Brands, Rick de Bie en Oswin Streden aan de kwartfinales konden beginnen. Hierin bleken Davy, Toon, Yoeri en Oswin de sterkste. Zoals de eerder genoemde hoge finishes en maximale scores van Day en Yoeri al doen vermoeden waren zij de spelers die overbleven om de finale te spelen.

 

De overige deelnemers waren in de verliezersronde intussen ook bij de halve finales aangeland. Hierin troefde de heren Andre Duijster en Barry Hubers de dames Lincy Gloudemans en Annemarie Linders af. Het werd dus een herenfinale om de troostprijs waarin het uiteindelijk wel zeer spannend werd en het maximale aantal legs moest worden gespeeld voordat een winnaar kon worden aangewezen. Het werd tenslotte Andre Duijster die aan het langste eind trok en met 3-4 de troostprijs pakte.

 

De finale tussen Yoeri Duijster (3e op rij) en Davy van der Zande werd ook een mooi spektakel waarbij de legs evenredig verdeeld werden totdat bij de tussenstand van 4-3 in het voordeel van Davy diezelfde Davy kans zag om de beslissende break te maken en daarmee de finale te winnen. Geen dubbele “Duijster” zege dus deze avond en ook niet een derde victorie op rij voor Yoeri. Wel een verdiende overwinning voor Davy van der Zande die hiermee weer een basis legt om zich te kwalificeren voor de finaledag.

 

Uitslag OSR#30 kwalificatie dag ; 1. Davy van der Zande 2. Yoeri Duijster 3. Toon Greebe en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 4 van de Oranjebar Super Ranking 30 wordt gespeeld op dinsdag 28 mei 2019. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK