Oranjebar Super Ranking #29; Dagzege negende kwalificatiedag naar Levi Frauenfelder

Dagzege OSR kwalificatiedag 9 naar Levi Frauenfelder ten koste van Davy van der Zande. Finale verliezersronde gewonnen door Joey Verhagen. Mysterie Box (112) blijft dicht.

 

Na een weekend vol dartgeweld vanwege Internationale BDO/WDF toernooien, PDC evenement, nationale competities (SLN & LaCo) en de NDB Ranking stonden er afgelopen dinsdag toch weer zestien diehards aan de oche tijden de negende kwalificatiedag van de OSR in Mariahout.

 

Na de groepsfase bleven alleen heren over voor de kwartfinales; William Luijten, Nick Hendrix, Davy van der Zande, Jos Rovers, Joey Greijn, Oswin Streden, Levi Frauenfelder en Paul Hendrix waren de spelers die aan de bak mochten voor een plaats in de halve finale. De halve finalisten werden Davy, William, Levi en Joey waarvan na het spelen van de hierbij behorende wedstrijden, die beide eindigde in 4-1, Levi Frauenfelder en Davy van der Zande voor de finale overbleven.

 

De overige spelers, waarvan de helft uit dames bestond, hadden intussen de verliezersronde tot aan de finale afgewerkt en er kon dus aansluiten gestart worden met de strijd om de troostprijs. Het waren Tharsissia Werinussa en Joey Verhagen die hiervoor tegenover elkaar stonden. In een leuke wedstrijd ging de winst uiteindelijk met 2-4 naar Joey.

 

Vervolgens mochten Levi en Davy aan het slotstuk van de avond beginnen. Beide spelers beschikken natuur over een flinke bonk ervaring en kennen elkaar door en door. Het werd een schitterende wedstrijd waarin beide spelers zowel op voorsprong als op achterstand kwamen en er was voor de beslissing, bijna vanzelfsprekend, een negende en laatste leg nodig om de winnaar te bepalen. Levi was de gelukkige die de beslissende dubbel als eerste wist te raken en dus de maximale punten m.b.t. plaatsing voor de finaledag kan bijschrijven.

 

Natuurlijk werden deze avond een flink maximale scores en 100+ finishes  genoteerd; Oswin Streden was baas met een 160 finish maar het winnende getal 112 voor de Mysterie Box werd niet geraakt zodat de inhoud bewaard blijft tot volgende week.

 

Uitslag OSR#29 kwalificatie dag 09; 1. Levi Frauenfelder 2. Davy van der Zande 3. Joey Greijn en William Luijten.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 10 van de Oranjebar Super Ranking 29 wordt gespeeld op dinsdag 02 april 2019. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK