Oranjebar Super Ranking #27; Jelle Klaasen naar winst via zeges op o.a. Davy van der Zande en Jermaine Wattimena

Grote mannendag tijdens speeldag 4 van de Oranjebar Super Ranking 27; Jelle Klaasen wint, Davy van der Zande Runner Up en derde plaats voor Jermaine Wattimena en Oswin Streden. Winst in troostfinale naar Marc Peeters.

 

De vierde speeldag van de 27e Oranjebar Super Ranking kende een deelnemersveld van 20 spelers. Het was weer eens een dag met veel ervaren spelers waaronder verscheidene toppers en relatief weinig recreanten waardoor er veel spannende partijen waren te zien.

 

Met 4 groepen werd er gestart waarvan er uiteindelijk acht kwartfinalisten overbleven, te weten; Levi Frauenfelder, Davy van der Zande, Kevin Verbakel, Jelle Klaasen, Dennis Gijsberts, Jermaine Wattimena, Oswin Streden en Sybrand Gijbels. Van dit achttal wisten Oswin, Jelle, Jermaine en Davy en zich te plaatsen voor de halve finale en bleven uiteindelijk Jelle Klaasen (na 4-3 winst op Jermaine) en Davy van der Zande  (na 1-4 winst op Oswin) over om te bepalen wie deze dag de dagzege mee naar huis zou nemen.

 

De finale van de verliezersronde werd gespeeld tussen Marc Peeters (na 2-3 winst op Paul Hendrix) en Ruud Tuijtelaars (3-1 winst op Gian van Veen). Een serieuze troostfinale die over het maximale aantal legs ging en uiteindelijk met 2-4 gewonnen werd door de Belgische Marc Peeters.

 

Vervolgens was het de beurt aan Jelle Klaasen en Davy van der Zande, die alweer zijn derde finale in deze reeks speelde, om uit te maken wie er met de dagzege vandoor ging. Een prachtige finale volgde waarbij de spelers elkaar nauwelijks iets toegaven. De overwinning ging tenslotte met 5-4 naar Jelle die hiermee een eerste stap zette naar een goede notering op de ranking lijst en misschien wel kwalificatie voor de finaledag.

 

Uitslag kwalificatie dag 4; 1. Jelle Klaasen 2. Davy van der Zande 3. Jermaine Wattimena en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 5 van de Oranjebar Super Ranking 27 wordt gespeeld op dinsdag 24 juli 2018. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK