Oranjebar Super Ranking #26; Jermaine Wattimena wint tweede finaledag op rij

Jermaine Wattimena wint opnieuw de finaledag van de Oranjebar Super Ranking. Davy van der Zande eindigt als Runner Up en Oswin Streden en Ruud Tuijtelaars blijven steken op 3e plaats. Leander Meijers is de beste in bijtoernooi.

 

Afgelopen dinsdag was het tijd voorde finaledag van de 26e editie vande Oranjebar. Traditiegetrouw worden hier de (geld)prijzen verdeeld tussen de zestien gekwalificeerde spelers na twaalf kwalificatiedagen. Deze editie was de laatste waar ook speciale prijzen als zes wildcards voor de TPC 2018 en CLoD deelnamebewijzen voor de beste heer, dame en junior te verdienen waren. De komende 27e editie draait het alleen nog om het bereiken van de finaledag om te strijden voor het prijzengeld van €500,= in totaal.

 

De beste spelers gedurende de kwalificatie toernooien bleken ook de sterkste in de finaledag met uiteindelijk Jermaine Wattimena en Davy van der Zande als finalisten. Helaas voor Davy heeft Jermaine ophet moment de vorm van zijn leven en staat er geen maat op de sympathieke speler die afgelopen weekend nog tweemaal een kwartfinale wist te veroveren tijdens de PDC Player Championships 13 & 14. De finaledag kreeg met Jermaine dan ook een terechte winnaar.

 

Daarnaast kregen de 16 uitgenodigde spelers en reservisten evenals een aantal spelers die waren afgekomen op het neventoernooi nog de kans om met de inhoud van de Mysterie Box naar huis te gaan. Helaas voor hen wist geen enkele speler het winnende getal van 151 te finishen zodat de inhoud blijft staan tot volgende weekwanneer de nieuwe OSR weer begint.

 

Het neventoernooi werd gewonnen door Leander Meyer die in de finale te sterk was voor Mark Peeters. Een gedeelde derde plaats was hier voor Nicole Derx en Dennis Knapen.

 

Uitslag Finaledag OSR#26;

1

Jermaine Wattimena

9

Peter van den Broek
Lincy Gloudemans

2

Davy van der Zande Paul Hendrix
Kathy Geeraerts

3

Oswin Streden Wesley Slegers
Ruud Tuijtelaars Annemarie Linders
Barry Hubers

5

Levi Frauenfelder Erik v Engeland
Gian van Veen
Ruud Tijssen
Axel Goverde

 

De eerste kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking 27 wordt gespeeld op dinsdag 27 juni 2018 aanstaande. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK