Oranjebar Super Ranking #25; Jermaine Wattimena op jacht naar dagzege record

Aantal deelnemers aan jubileum editie Oranjebar Super Ranking blijft verrassend hoog. Winst op zesde speeldag naar Jermaine Wattimena, Yoeri Duijster Runner Up. Jeffrey Brans wint troostfinale van Roland Stokmans.

 

Deze week liep de teller op tot 27 deelnemers tijdens de zesde speeldag van de 25e Oranjebar Super Ranking. Het werd een week met weinig verrassingen of het moeten de vijftien 100+ finishes zijn waarbij overigens niet de juiste zat om opnieuw de Mysterie Box (103) te openen. Ook bleek weer dat maximale scores slechts goed zijn voor de show en niet garant staan voor de winst. Dit ondervond Davy van der Zande, deze avond goed voor 8×180 maar de derde plaats werd zijn eindpunt.

 

Zes groepen leverde 12 finalisten op waarvan Peter van den Broek, Kevin Verbakel, Gian van Veen en Ruud Tuijtelaars afvielen voor de kwartfinale. Hierin kwamen vervolgens Ruud Tijssen, Jermaine Wttimena, Erik van Manen, Davy van der Zande, Tharsissia Werinussa, Yoeri Duijster, Oswin Streden en Taco van de Boogaard tegenover elkaar te staan. Jermaine, Davy, Taco en Yoeri bleven hiervan over voor de halve finales. Een 4-0 overwinning op Taco bracht Jermaine naar zijn zoveelste finale waarin zijn tegenstander zoals zo vaak Yoeri werd, die hiervoor in een thriller met 3-4 wist te winnen van Davy.

 

In de verliezersronde bleven deze week Tom Mulder, Jeffrey Brans, Roland Stokmans en Ricardo van Delen over als laatste vier. Vervolgens kreeg Ricardo met 0-3 een pak op de broek van Roland en wist Jeffrey ternauwernood met 3-2 van Tom te winnen. In de hierop volgende finale bleek Jeffrey een maatje te groot voor Roland. Met 3-1 werd Roland van de oche gestuurd waarna Jeffrey de troostprijs in ontvangst kon nemen.

 

Vervolgens was het de vraag of Yoeri Duijster deze week in staat zou zijn om Jermaine Wattimena in de finale af te stoppen. Helaas voor Yoeri bleek dat niet het geval alhoewel hij deze keer zichzelf tekort deed door slechts twee legs van Jermaine af te snoepen. Jermaine liet zich echter niet van de wijs brengen en boekt een eenvoudige 5-2 overwinning en lijkt op jacht naar een record van achtereenvolgende dagzeges.

 

Uitslag kwalificatie dag 06; 1. Jermaine Wattimena 2. Yoeri Duijster 3. Davy van der Zande en Taco van de Boogaard.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Aanstaande dinsdag 29 januari 2018 wordt de zevende kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 25 (met speciale jubileum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK