Oranjebar Super Ranking #24; Davy van der Zande & Dennis Gijsberts winnen beide

Davy van der Zande te sterk voor Carlo van Cleef in finale van OSR speeldag 5. Zege in de verliezersronde gaat naar Dennis Gijsberts ten koste van Stefan Deisterbloem. Mysterie Box blijft gesloten.


De vijfde speeldag van OSR #24 ging afgelopen dinsdag van start met maar liefst vier dames waaronder de locale topper Lincy Gloudemans en nationale topper Marjolein Noijens. Bij de overige deelnemers kon een oude bekende worden begroet. Dennis Gijsberts is na een periode van afwezigheid weer terug aan de oche.

 

In de groepsfase bleken Carlo van Cleef, Levi Frauenfelder, Peter van den Broek, Marly van de Heuvel, Davy van der Zande, Marjolein Noijens, Oswin Streden en Erik van Engeland te sterk voor de rest en zij gingen door in de strijd om de dagzege. De kwartfinales werden gewonnen door Oswin, Davy, Carlo en Peter. Vervolgens was Davy met 4-0 te sterk voor Oswin en verloor Peter nipt met 3-4 van Carlo zodat een mooie finale later op de avond in het verschiet lag.

 

Het werd deze keer echt heel laat want gedurende de hele avond eindigden dermate veel wedstrijden in een maximaal aantal legs waardoor het tijdschema van de organisatie in de soep liep.

In de verliezersronde wisten Dennis Gijsberts, Emrah Verspaget, Mitchel Oudenhoven en Stefan Deisterbloem de halve finale te bereiken. Hier bleek Dennis met 3-0 te sterk voor Stefan en Emrah met 1-3 een maatje te groot voor Mitchel. De finale tussen Dennis en Emrah eindigde in een snelle 3-0 overwinning voor Dennis die hiermee de troostprijs opeiste.

 

In de eindstrijd om de dagzege ging het tussen Carlo van Cleef en Davy van der Zande. Davy bleek het fitst op de late avond. De wedstrijd leverde niet het vooraf bedachte spektakel op doordat het verschil tussen de spelers gewoon te groot was. Davy gunde Carlo slechts een leg tijdens de door hem met 5-1gewonnen finale.

 

Uitslag kwalificatie dag 5; 1. Davy van der Zande 2. Carlo van Cleef 3. Peter van den Broek en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Dinsdag 17 oktober 2017 wordt de Kwalificatie dag 6 van de Oranjebar Super Ranking 24 gespeeld. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK