Oranjebar Super Ranking #23; Oswin Streden pakt eindelijk verdiend de dagzege

Oswin Streden grijpt kans op 10e speeldag van de Oranjebar Super Ranking en loopt weg met dagzege. Rene Jansen pakt de troostprijs.


Opnieuw een speeldag waarop een aantal verassingen te noteren waren. En dat in een week waarin een fiks aantal spelers een rustmoment inlassen voorafgaand en de laatste reeks weekenden waarin internationaal moet worden gespeeld in combinatie met de aanvang van de diverse competities.

 

Na de groepsfase mochten Mark Giepmans, Gian van Veen, Oswin Streden, Leon Kellenaars, Levi Frauenfelder, Gerwin Spanjers, Tom Mulder en Johnny Vos het hoofdtoernooi vervolgen en konden de overige spelers verder met de strijd om de troostprijs.

 

De kwartfinales van het hoofdtoernooi betekende het eind voor Mark, Gian, Tom en Leon. In de halve finales die volgden troffen eerst Gerwin en Levi elkaar. In een serieuze thriller was het uiteindelijk Gerwin die het meeste geluk had en met 3-4 aan het langste eind trok. De tweede halve finale was een wedstrijd tussen Oswin en Johnny die vrij eenvoudig winst opleverde voor Oswin.

 

In het toernooi om de troostprijs kon inmiddels worden begonnen aan de finale. Rene Jansen en Paul Hendrix waren de finalisten en ook deze wedstrijd was het aanzien meer dan waard. De winst ging met 4-2 naar Rene die dus met een grote glimlach huiswaarts keerde.

 

In de finale was Oswin deze week een maatje te groot voor zijn tegenstander Gerwin. In een kopie van zijn halve finale trok Oswin de wedstrijd snel naar zich toe en liet een 5-1 overwinning noteren. Na een aantal malen als Runner Up te zijn geëindigd was er nu dan de dagwinst.

De Mysterie Box gevuld met €250,= bleef opnieuw gesloten. Het winnende getal 138 werd niet gefinished.

 

Uitslag kwalificatie dag 10; 1. Oswin Streden 2. Gerwin Spanjers 3. Levi Frauenfelder en Johnny Vos.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 11 van de Oranjebar Super Ranking 23 wordt gespeeld op dinsdag 22 augustus 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK