Oranjebar Super Ranking #23; Jermaine Wattimena is niet te stoppen

Speeldag 9 van Oranjebar Super Ranking lijdt onder twee weekenden internationaal darten in Belgie. Winst opnieuw voor Jermaine Wattimena. Troostprijs is voor Leander Meyers. Mysteriebox blijft gesloten.


Een speeldag tussen twee weekeinde waarop vlakbij (Antwerpen) maar liefst vier internationale toernooien worden gespeeld getuigt van veel moed van de organisatie die toch nog zestien diehards mocht begroeten.

 

De groepsfase was succesvol voor Oswin Streden, Gerwin Spanjers, Jermaine Wattimena, Rene Jansen, Hermie van Orsouw, Levi en Kyana Frauenfelder en Wesley Smits die dan ook de kwartfinales mochten spelen waarna Levi, Jermaine, Rene en Oswin overbleven voor de halve finale.

 

Hierin trof jeugdtalent Levi de oude rot Oswin, een wedstrijd die eindigde in een 2-4 overwinning voor Oswin. De andere halve finale ging tussen Jermaine en Rene. Op Jermaine staat op dit moment geen maat en dus was het al knap dat Rene toch nog een leg wist te veroveren; uitslag 4-1 voor Jermaine.

 

In het toernooi om de troostprijs zagen we Lincy Gloudemans voor de tweede week op rij in de finale. Zij moest het hierin opnemen tegen Leander Meyers en kwam opnieuw tot een 3-3 gelijke stand waarna de winnende leg naar de tegenstander ging. Dankzij de 4-3 zege mocht de troostprijs mee met Leander.

 

De finale was een kopie van de finale van afgelopen week. Met dus opnieuw Jermaine die aan het langste eind trok door in de achtste leg een beslissing te forceren en met 3-5 de winst te pakken tegen Oswin die zoals altijd zijn verlies met een glimlach nam in de wetenschap dat hij toch weer afstand had genomen van de concurrentie voor kwalificatie voor de finaledag.

 

Uitslag kwalificatie dag 9; 1. Jermaine Wattimena 2. Oswin Streden 3. Levi Frauenfelder en Rene Jansen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 9 van de Oranjebar Super Ranking 23 wordt gespeeld op dinsdag 15 augustus 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK