Oranjebar Super Ranking #23; Jermaine Wattimena blijft winnen in Mariahout

Jermaine Wattimena legt ook beslag op toernooiwinst tijdens speeldag 8 van Oranjebar Super Ranking 23. Antoine Kanters wordt Runner Up. Winst in verliezersronde voor Kyana Frauenfelder in damesfinale tegen Lincy Gloudemans.


Twintig dartliefhebbers van allerlei niveau konden worden genoteerd als deelnemer tijdens de achtste speeldag van de OSR 23. De strijd ging in eerste instantie om de acht kwartfinale plaatsen waarna voor de overige spelers slechts de strijd om de troostprijs rest. De acht kwartfinalisten die overbleven waren; Wesley en Kevin Smits, Oswin Streden, Antoine Kanters, Jermaine Wattimena, Johnny Vos, Gian van Veen en Ricardo Liefting.

 

Van dit achttal bleven Antoine, Jermaine, Oswin en Ricardo over voor de halve finale. Hierin maakte Jermaine een eind aan de droom van Ricardo en deed dit maar weer eens via een 4-0 “Whitewash” overwinning. Ook Antoine liet zich niet onbetuigd en stuurde Oswin met 1-4 van de oche zodat hij zich voor de finale wist te plaatsen, o.a. dankzij een 160,140 en112 finish.

 

Het toernooi om de troostprijs eindigde deze week in een finale tussen dames waarvan er deze week maar liefst vijf tussen de deelnemers zaten. Kyana Frauenfelder en Lincy Gloudemans vochten een verbeten strijd uit in de troostfinale die maar nipt met 4-3 door Kyana werd gewonnen.

 

In de grote finale leek Antoine vastbesloten om zijn huid zo duur mogelijk te verkopen en hij maakte het Jermaine dan ook niet makkelijk. Toch was het de man uit Westervoort die uiteindelijk aan het langste eind trok door in de achtste leg een beslissing te forceren en met 3-5 de winst te pakken. Rest nog slechts het openen van de Mysterie Box waarop Jermaine ook jacht maakt. Ondanks zijn vijftal 100+ finishes zat het winnende getal van 137 er niet bij zodat de box dus gesloten bleef.

 

Uitslag kwalificatie dag 8; 1. Jermaine Wattimena 2. Antoine Kanters 3. Oswin Streden en Ricardo Liefting.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 9 van de Oranjebar Super Ranking 23 wordt gespeeld op dinsdag 08 augustus 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK