Oranjebar Super Ranking #23; Dag winst voor Jermaine Wattimena, deelnemers finaledag bekend

Laatste kwalificatiedag Oranjebar Super Ranking #23 gewonnen door   Jermaine Wattimena. Deelnemers voor finaledag bekend; 2 dames, 12 heren en 2 jeugdspelers gaan voor de prijzen.


De twaalfde en laatste speeldag van Oranjebar Super Ranking 23 was de laatste kans voor de deelnemers van de afgelopen periode om hun kwalificatie voor de finaledag veilig te stellen.

 

Uit de groepsfase bleven Levi Frauenfelder, Oswin Streden, Davy van der Zande, Peter van den Broek, Lincy Gloudemans, Yoeri Duijster, Jermaine Wattimena en Leon Kellenaar over voor het spelen van de kwartfinales. Hierin bleven Davy, Yoeri, Oswin en Jermaine over omdoor te gaan voorde laatste dagzege. In de halve finale rekende Jermaine vervolgens af met Yoeri (4-2) en was Davy te sterk voor Oswin (1-4).

 

In afwachting van de finale werd intussen de finale om de troostprijs gespeeld. Andre Duijster nam het hierin op tegen Emrah en het was Emrah die aan het langste eind trok want hij wist als eerste de beslissende dubbel te raken voor de 3-2 zege waarna hij de troostprijs in ontvangst kon nemen.

 

De wedstrijd om de dagzege was spannender dan de uitslag doet vermoeden. In een mooie wedstrijd tussen twee ervaren spelers bleek Jermaine toch net iets beter met een 5-2 uitslag in zijn voordeel. De dagzege van Jermaine was niet genoeg om als eerste om de rankinglijst te eindigen. Die plaats ging naar Oswin die hiermee, evenals Jermaine (2e) en Davy (3e) alvast een mooie geldprijs verdiende.

 

Na de prijsuitreiking kon ook de lijst met voor de finale gekwalificeerde spelers en reserves die minimaal vier keer hebben deelgenomen worden opgemaakt. De volgende spelers zijn op  dinsdag 05 september aanstaande uitgenodigd;

Oswin Streden Hermie van Orsouw
Jermaine Wattimena Wesley Smits
Davy van der Zande Leon Kellenaar
Yoeri Duijster Ruud Tijssen
Jeffrey Brands Gian van Veen
Erik van Engeland Tharsissia Werinussa
Levi Frauenfelder Paul Hendrix
Lincy Gloudemans Antoine Kanters
Reserves
Andre Steenbakkers
Mark Giepmans

 

Uitslag kwalificatie dag 12; 1. Jermaine Wattimena 2. Davy van der Zande 3. Yoeri Duijster en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Dinsdag 05 september 2017 wordt de finaledag van de Oranjebar Super Ranking 22 gespeeld. Tevens is er een extra toernooi voor de niet gekwalificeerde aanwezigen. Aanvang van beide toernooien is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK