Oranjebar Super Ranking #22; Jermaine Wattimena start kwalificatie met winst

Jermaine Wattimena start kwalificatiereeks van Oranjebar Super Ranking 22 met winst. Davy v/d Zande Runner Up en zege in verliezersronde gaat naar Mark Giepmans.

 

De eerste speeldag van de 22e Oranjebar Super Ranking bestond afgelopen dinsdag uit een negentien koppig deelnemersveld. Hierin bevonden zich drie dames die dit ranking toernooi lijken te gebruiken als training met het oog op de kwalificatie voor de CLoD en NL-Team selectiedag.

 

De beste acht spelers uit de groepsfase waren deze week Kevin Lens, Jermaine Wattimena, Nico Thissen, Davy van der Zande, Peter van den Broek, Gian van Veen, Oswin Streden en Ruud Tuijtelaar. Van dit achttal waren Jermaine (o.a. via 4-2 winst op Ruud) en Davy (3-4 halve finalewinst op Nico) degene die zich voor de finale wisten te plaatsen.

 

In de verliezersronde ging de finale tussen Mark Giepmans en Mathieu Eulink. Beiden wisten hun halve finale met 4-1 te winnen van respectievelijk Vinnie Besselaar en Tom Mulder. Ook de finale eindigde met deze stand en wel in het voordeel van Mark die hiermee de troostprijs won.

 

De finale van het hoofdtoernooi was weliswaar wat spannender als de troostfinale maar het verschil tussen beide spelers was te groot. Jermaine Wattimena moest drie legs afstaan waarmee eigenlijk alles was gezegd. Davy van der Zande was deze dag niet bij machte om Jermaine af te stoppen. Jermaine wist deze avond twee keer 170 te finishen en Davy maakte met 8 maximale scores en vier 100+ finishes misschien wel de meeste indruk maar moest genoegen nemen met de Runner Up plaats na een 3-5 nederlaag.

 

Uitslag kwalificatie dag 1; 1. Jermaine Wattimena 2. Davy van der Zande 3. Nico Thissen en Ruud Tuijtelaar.
Beste dame; Lincy Gloudemans

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 2 van de Oranjebar Super Ranking 22 wordt gespeeld op dinsdag 21 maart 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK