Oranjebar Super Ranking #19; Daan Groen kraait victorie

Oranjebar Super Ranking 19 speeldag 2; Daan Groen sterkste in finale tegen Davy van der Zande. Oswin Streden pakt winst verliezersronde.

 

De tweede speeldag van de Oranjebar Super Ranking 19 kende voor het eerst sinds tijden een lage opkomst. Desondanks werd het een avond vol verrassende uitslagen.

 

De avond werd gestart met twee groepen waaruit Davy van der Zande, Roland Jansen, Daan Groen en Oswin Streden overbleven voor het spelen van de halve finales. Daan was hierin met 4-0 te sterk voor Roland en Davy wist zijn wedstrijd tegen Oswin met 1-4 te winnen.

 

In de finale was er sprake van een serieus onderonsje waarbij de als favoriet gestarte Davy zijn handen vol had aan een ontketende Daan. In eerste instantie gingen de legs over en weer tot het moment dat Daan de, zoals later bleek beslissende, eerste break wist te plaatsen. Vervolgens gaf Daan dit voordeel niet meer uit handen en trok hij via een 3-5 uitslag de winst op de tweede speeldag naar zich toe.

 

Vanwege het geringe aantal deelnemers werd er deze keer geen verliezersronde gespeeld. Daarnaast was het jammer voor de deelnemers dat het winnende mysterie getal, 167, niet werd gefinisht zodat maximale inhoud van de Mysterie Box van €250,= niet kon worden uitgekeerd en blijft staan tot de volgende speelronde.

 

Uitslag kwalificatie dag 2; 1. Daan Groen 2. Davy van der Zande 3. Oswin Streden en Roland Janssen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 19 wordt gespeeld op dinsdag 14 juni 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK