Oranjebar Super Ranking #18; Roel Donkers te sterk voor Roger Janssen

Oranjebar Super Ranking 18 speeldag 7; Roel Donkers stelt orde op zaken in finale tegen Rofer Jansen. Gino Vos winnaar troostfinale. Inhoud Mysteriebox loopt op tot boven €200,=.

 

Vierentwintig dartspelers wisten deze dinsdag de weg naar de Oranjebar in Mariahout te vonden om mee te doen aan de Oranjebar Super Ranking. Het leidde tot vijftien 100+ finishes (140 van Ruud Tuijtelaars was de hoogste) en een paar handen vol maximale scores waar Daan Groen (7x) en Gino Vos (5x) met name verantwoordelijk waren. De finish voor de Mysterie box bleek 121 en werd niet gegooid zodat de inhoud blijft groeien en inmiddels de €200,= grens is gepasseerd.

 

De acht kwartfinalisten van deze week waren Nico Thissen, Yoeri Duijster, Roger Janssen, Kevin Verbakel, Daan Groen, Roel Donkers, Barry Zander en Oswin Streden. Van deze acht kanonnen bleven Daan, Roger, Nico en Roel over voor de halve finales waarin Roger met 1-4 wist te winnen van Nico en Roel met dezelfde cijfers de winst pakte tegen Daan Groen. Hiermee stond er dus opnieuw een Nederland-België finale geplande later op de avond.

 

De verliezersronde die wekelijks voor de afvallers uit de groepsfase wordt georganiseerd leverde een halve finale op tussen Taco van den Boogaard en Randy Oosterbruggen (2-4) en Thomas Thijs en Gino Vos (1-4) die op jacht was naar een positieve afsluiting van de avond na zijn eerdere uitschakeling in het hoofdtoernooi. afgewerkt. In de finale bleek Gino een maatje te groot voor Randy en via een 4-1 overwinning ging de troostprijs dus mee naar Oss.

 

Alles draait tijdens de Oranjebar Super Ranking natuurlijk om de dagzege die de meeste punten oplevert in de race naar kwalificatie voor de finaledag en de grootste geldprijs voor de hoogst geplaatste speler in het eindklassement. Roel Donkers had deze motivatie niet nodig want hij wilde alleen maar revanche nemen op zichzelf na wat mindere prestaties in de afgelopen weken. In een schitterende en spannende wedstrijd tegen Roger Janssen liet Roel zich weer van zijn beste kant zien en greep met een 5-2 overwinning verdiend de dagzege.

 

Uitslag kwalificatie dag 7; 1. Roel Donkers 2. Roger Janssen 3. Nico Thissen en Daan Groen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 18 wordt gespeeld op dinsdag 12 april 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK