Oranjebar Super Ranking #18; Gino Vos wint ook laatste kwalificatiedag

Winst in laatste kwalificatiedag van de 18e Oranjebar Super Ranking  gaat ook naar Gino Vos. Kandidaten voor de finaledag zijn bekend. Winst in verliezersronde naar Rick Veugelers.

 

Op de laatste kwalificatiedag van de achttiende editie van de Oranjebar Super Ranking deden 24 deelnemers een laatste poging om zich te kwalificeren voor de finaledag. Voor sommige betekende dat een vierdie deelname en voor anderen ging het om het behalen van net dat ene resultaat waardoor er voldoende punten konden worden verzameld om te eindigen bij de eerste 16 of op de reservelijst van 4 spelers indien een of meerdere van de gekwalificeerde spelers zou zijn verhinderd om deel te nemen.

 

De groepsfase ging dit keer in een rap tempo en resulteerde met Wouter Vaes, John de Wit, Gino Vos, Roy Leenders, Roger Janssen, Roel Donkers, Oswin Streden en Bjorn Brans als overgebleven kwartfinalisten.

 

In de kwartfinales bleven Roger Janssen, Wouter Vaes, Gino Vos en Roy Leenders overeind voor de halve finales die achtereenvolgens werden gewonnen door Gino (4-2 winst op Wouter) en Roger (0-4 overwinning op Roy). Inmiddels was de verliezersronde aangeland bij hun finale waarin Stan Vos het opnam tegen Rick Veugelers. Beide finalisten wisten hun halve finale met 3-1 te winnen van respectievelijk Mark Slegers en Niels Jansen. Rick Veugelers kende geen medelijden met Stan Vos die getrakteerd werd op een 4-0 “whitewash” waarna Rick er met de troostprijs vandoor ging.

 

De finale van het hoofdtoernooi tussen Gino en Rogers werd een herhaling van de finale van twee weken geleden met het verschil dat Roger nu twee legs wist af te snoepen van de laatste weken schijnbaar onaantastbare Ossenaar. Dit keer eindigde de finale dus in een 5-2 zege voor Gino die dankzij zijn zege een derde plaats in het kwalificatieklassement, dat wordt aangevoerd door Roger Jansen, bezet.

 

Aanstaande dinsdag de 24 mei zal de finaledag worden gespeeld waarvoor onderstaande spelers en reserves gekwalificeerd zijn;

 Roger Janssen  Kevin Verbakel
 Roel Donkers  Wouter Vaes
 Gino Vos  Ruud Tuijtelaars
 Oswin Streden  Jan Geven
 Davy van der Zande  Bjorn Brans
 Barry Zander  Mark Giepmans
 Nico Thissen  Yoeri Duijster
 Gian van Veen  Wim Donkers
 Reserves
 Randy Oosterbruggen  Peter van den Broek
 Daan Groen  Thomas Tijs

 

Uitslag kwalificatie dag 12; 1. Gino Vos 2. Roger Janssen 3. Wouter Vaes en Roy Leenders.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK