Oranjebar Super Ranking #18; Davy vd Zande boekt tweede zege op rij, Barry Zander 170 finish

Oranjebar Super Ranking 18 speeldag 4; Winst voor Davy van der Zande, Nico Thissen Runner Up. Gian van Veen goed voor 4x 180 en Barry Zander gooit 170 uit.

 

Gedurende de drukke periode van veel (Internationale) darttoernooien en kwalificatiedagen blijft de Oranjebar Super Ranking toch een niet te missen uitdaging voor de dart diehards. Vijftien heren en een dame stonden op de vierde speeldag van de 18e editie aan de oche.

 

Het was weer eens een avond met veel, heel veel 100+ finishes. In totaal werden er vijftien gegooid waarvan de 170 van Barry Zander natuurlijk de mooiste was alhoewel de 156 van Nico Thissen en de 142 van Roel Donkers er ook mochten zijn. Het leverde in geen van de gevallen geld op want de winnende finish van 167 voor de Mysterie Box werd niet gegooid. Ook waren de spelers lekker op dreef met de maximale scores. Gian van Veen wist 4x 180 te gooien en werd hierin slechts overtroffen door Davy van der Zande die het met 6x 180 net iets beter deed.

 

Als kwartfinalisten van deze week gingen De laatste acht spelers in het hoofdtoernooi waren deze week Jan Geven, Roger Janssen, Randy Oosterbruggen, Kevin Verbakel, Yoeri Duijster, Nico Thissen, Davy van der Zande en Roel Donker de boeken in. Via winst in de halve finales bleven Davy (4-2 tegen Roger) en Nico (3-4 tegen Roel) over voor de finale van het hoofdtoernooi.

 

In de verliezersronde werd de finale gespeeld tussen Oswin Streden (winst op o.a. Bjorn Brans) en Barry Zander (winst op o.a. Gian van Veen)Barry had het beste voor zichzelf tot deze finale bewaard en gooide hierin zijn 170 finish. Hoewel Oswin zich hierdoor niet uit het veld liet slaan en zijn uiterste best deed kreeg hij toch geen vat op Barry die de troostprijs pakte via een 2-4 winst.

 

De finale van het hoofdtoernooi tussen Davy en Nico was een ongelijke strijd. Davy ging als een speer van start en Nico moest zijn eerdere inspanningen van de avond bekopen. De dagzege ging met 5-1 naar Davy.

 

Uitslag kwalificatie dag 4; 1. Davy van der Zande 2. Nico Thissen 3. Roel Donkers en Roger Janssen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 18 wordt gespeeld op dinsdag 22 maart 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK