Oranjebar Super Ranking #18; Davy van der Zande blijft winnen

Oranjebar Super Ranking 18 speeldag 6; Davy van der Zande de sterkste in finale tegen Barry Zander. Bjorn Brans wint de verliezersronde.

 

Deze week kwamen maar liefst negenentwintig dartspelers aan de oche in de jacht naar kwalificatie voor de finaledag van de Oranjebar Super Ranking. Zij waren getuigen van een hele rits maximum scores, twaalf 100+ finishes en de Mysterie box die opnieuw bleef staan.

 

Vanwege het grote aantal deelnemers moesten de groepswedstrijden in hoog tempo worden afgewerkt om de acht kwartfinalisten te kunnen aanwijzen. Het waren deze week Roger Janssen, Javanico Jansen, Daan Groen, Dennis van de Steen, Barry Zander, Oswin Streden, Davy van der Zande en Jan Geven die zich de sterkste toonde. Na de eerste knock-out wedstrijden bleven Barry, Daan, Davy en Roger over voor de halve finales.

 

Vervolgens werden de wedstrijden in de verliezersronde afgewerkt. Hierin wisten Bjorn Brans, Dean de Wulf, Yoeri Duijster en Mike Bijkers de halve finale te bereiken. Mike moest vervolgens Dean met 3-2 voor laten gaan en Bjorn trakteerde Yoeri op een 3-0 whitewash zodat een Belgisch Nederlandse troostfinale ontstond. Bjorn was hierin met 4-2 te sterk voor Dean en greep hiermee de troostprijs.

 

De halve finales van speeldag zes gingen tussen Davy en Daan (4-1) en Roger en Barry (3-4) waarna een onderonsje tussen teamgenoten de winnaar van de dagzege zou aanwijzen. Davy van der Zande kan op dit moment niet verliezen als hij in de finale van de OSR komt te staan. Ook deze week was hij weer de sterkste en verwees Barry met 5-3 naar de Runner Up positie. Een pleister op de wond voor beide verliezende finalisten deze dag was dat zij verantwoordelijk waren voor de hoogste finishes. Barry Zander poetste 170 van het bord terwijl via het uitgooien van 161 liet zien wel degelijk te kunnen darten.

 

Uitslag kwalificatie dag 6; 1. Davy van der Zande 2. Barry Zander 3. Roger Janssen en Daan Groen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 18 wordt gespeeld op dinsdag 05 april 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK