Oranjebar Super Ranking #17; Yoeri Duijster wint in kraker van Nico Thissen

Yoeri Duijster winnaar van inhaaldag Oranjebar Super Ranking #17 na winst op Nico Thissen. Geen wijzigingen in deelnemersveld finaledag. Winst in verliezersronde naar Davy van der Zande.

 

Op de inhaaldag van de Oranjebar Super Ranking #17 kwamen 23 deelnemers af om alsnog te proberen zich te kwalificeren voor de finaledag. Het mocht allemaal niet baten want het opmaken van de tussenstand na twaalf kwalificatiedagen bleken dezelfde spelers voor de finaledag in aanmerking te komen als eerder gepubliceerd.

 

De enige echte verassing na de groepsfase en kwartfinales was de aanwezigheid van Yoeri Duijster bij de halve finalisten. Hij mocht het daarin opnemen tegen Wim Donkers die vervolgens met 4-2 van de oche werd gestuurd. De andere halve finale ging tussen Kevin Verbakel en nico Thissen. Nico wilde zichzelf opnieuw bewijzen en deed dat door met 1-4 van Kevin te winnen.

 

In de verliezersronde was het Davy van der Zande die er met de troostprijs vandoor ging door eerst in de halve finale met 0-3 af te rekenen met Mike Brands om vervolgens Randy Oosterbruggen met 4-1 te overklassen in de finale. Randy had zijn finaleplaats verdiend door in de halve finale van Mark Giepmans te winnen.

 

De finale van het hoofdtoernooi was ging net als afgelopen week over de volle negen legs. Deze keer was het echter niet Nico Thissen (deze avond 8x maximum en een 143 finish) die aan het langste eind trok maar Yoeri Duijster die als eerste de beslissende dubbel wist te gooien en daarmee de finale won. De Mysterie box viel niet omdat het getrokken getal 119 niet werd gefinished.

 

Uitslag kwalificatie inhaaldag; 1. Yoeri Duijster 2. Nico Thissen 3. Wim Donkers en Kevin Verbakel.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Na het verwerken van de uitslag blijken de volgende spelers (in willekeurige volgorde) zich gekwalificeerd te hebben voor de finaledag komende dinsdag 02 februari. Zij zullen door de organisatie worden uitgenodigd om hieraan deel te nemen;

 Davy van der Zande Mark Giepmans
 Roel Donkers Lincy Gloudermans
 Oswin Streden Niels Jansen
 Kevin Verbakel Martijn van de Berg
 Bjorn Brans Gian van Veen
 Hermie van Orsouw Ruud Tuijtelaars
 Wim Donkers Randy Oosterbruggen
 Nico Thissen Peter van den Broek

De reserves zijn:   Mike Brands en Johnny Vos

 

Aankomende week wordt carnaval gevierd in Mariahout waarbij de Oranjebar weer volop betrokken is en dus wordt de finaledag van de Oranjebar Super Ranking #17 gespeeld op dinsdag 16 februari 2016.
Ook aan niet gekwalificeerde spelers is op deze dag gedacht en overige dartliefhebbers zijn vanzelfsprekend welkom om deel te nemen aan een extra toernooi dat voor deze groep zal worden georganiseerd en waarbij leuke prijzen te verdienen zijn.

 

De eerst volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 18 wordt gespeeld op dinsdag 23 februari 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK