Oranjebar Super Ranking #16; Roel Donkers de beste in finale tegen Wouter Vaes

Tiende speeldag Oranjebar Super Ranking; Roel Donkers doorbreekt hegemonie van Davy van der Zande en wint finale via zege op Wouter Vaes. Ruud Tuijtelaars de beste in de verliezersronde

 

Met nog slechts drie speelrondes te gaan wordt het tijd voor een aantal spelers om de laatste puntjes voor de kwalificatie voor de finaledag bijeen te sprokkelen. De tiende speeldag telde een zeventiental deelnemers waardoor er een aantal mindere goden wisten te profiteren. In totaal zouden er 27 maximale scores worden gegooid en was de hoogste finish met 132 voor Davy van der Zande.

 

De acht kwartfinalisten bestonden uit Wouter Vaes, Oswin Streden, Kevin Verbakel, Martijn van de Berg, Roel Donkers, Hermie van Orsouw, Davy van der Zande en Gijs van de Elzen. De overige deelnemers mochten verder spelen in de herkansing

 

Alle ogen waren vanzelfsprekend gericht op Davy die zich opnieuw wist te plaatsen voor de halve finale waarin hij deze week gezelschap kreeg van Roel, Martijn en tegenstander Wouter die met 4-1 te sterk voor hem bleek. De halve finale tussen Roel en Martijn ging zonder probleem in vier legs naar Roel Donkers die hiermee de zoveelste ‘whitewash’ uitslag in de boeken zette.

 

In de verliezersronde kwam het tot een halve finale tussen Peter van den Broek en Ruud Tuijtelaars die met 2-3 door Ruud werd gewonnen. De zege in de andere halve finale ging naar Randy Oosterbruggen die met 3-0 te sterk was voor Ray Ruiter. In de finale van de verliezersronde was het vervolgens Ruud die Randy met 4-1 van de oche stuurde en hiermee de troostprijs pakte.

 

In de grote finale bleken Wouter Vaes en Roel Donkers lange tijd tegen elkaar opgewassen. Toch wist Roel een beslissende break te plaatsen waarna hij de achtste leg mocht beginnen en die ook in winst wist om te zetten waarmee hij de dagzege op zijn naam schreef.

 

Uitslag kwalificatie dag 10; 1. Roel Donkers 2. Wouter Vaes 3. Davy van der Zande en Martijn van de Berg.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking #16 wordt gespeeld op dinsdag 20 oktober 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK