Oranjebar Super Ranking 15; Wouter Vaes wint in thriller van Gino Vos

Oranjebar Super Ranking XV speeldag 9; Spectaculaire finale gewonnen door Wouter Vaes, Gino Vos Runner-Up.

 

Er was weer zat te beleven tijdens de Oranjebar Super Ranking deze dinsdagavond in Mariahout. Een deelnemersveld van 25 spelers met daarin alle toonaangevende namen van de afgelopen weken, maar liefst 43 maximum scores, twaalf 100+ finishes en veel verrassende uitslagen konden worden genoteerd.

 

De groepsfase werd ouderwets afgewerkt waarna de besten uit iedere groep het toernooi konden vervolgen en de minder gelukkigen uitgespeeld waren. Deze keer geen extra toernooi voor de verliezers waardoor iedere deelnemer extra zijn/haar beste spel moest laten zien om kans te maken om verder te komen. De kwartfinalisten bestonden vervolgens uit; Kevin Verbakel, Hermie van Orsouw, Wouter Vaes, Nico Thissen, Roel Donkers, Gino Vos, Oswin Streden en Robbie van Duren.

 

Na hun wedstrijden in de kwartfinale te hebben gewonnen bleven Hermie, Wouter, Robbie en Gino over voor de twee halve finales die, hoe frappant,  beiden eindigden in een 4-1 uitslag waarbij Wouter Vaes en Gino Vos de spelers waren die aan het langste eind trokken. Geen plaats dus voor Nico Thissen die negen keer 180 gooide tijdens de avond en ook Robbie van Duren die met 167 verantwoordelijk was voor de hoogste finish.

 

In de finale tussen Wouter en Gino lieten de twee twintigers zien dat zij deze avond tot de sterksten behoorden en maakten zij er een geweldig spektakel van. Over en weer grepen beide krachtpatsers de legs waardoor de wedstrijd tot het gaatje ging en pas in de 9e leg beslist werd. Wouter Vaes ( 6×180 en 160 finish) bleek uiteindelijk de beste en wist Gino Vos (7x 180) met 5-4 te verslaan zodat de dagzege deze week meegaat naar het pittoreske Limburgse Ospel.

 

Uitslag kwalificatie dag 9; 1. Wouter Vaes 2. Gino Vos 3. Hermie van Orsouw en Robbie van Duren..

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking XV wordt gespeeld op dinsdag 15 juli 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK