Oranjebar Super Ranking 13; Roel Donkers heer en meester in finale tegen Yuri Duijster

Speeldag 10 van Oranjebar Super Ranking 13 levert winst op voor Roel Donkers in finale tegen Yuri Duijster.

 

Afgelopen dinsdag vond alweer de tiende speelavond van de OSR-13 plaats in de Oranjebar in Mariahout.

 

Met 15 deelnemers werd begonnen aan de groepsfase waaruit Jan Reuvers, Roel Donkers, Javanico Jansen, Yuri Duijster, Braulio Roncero, Davy van der Zande, Bjorn Brans en Oswin Streden overbleven voor de kwartfinales.

 

In de kwartfinales wisten vervolgens Davy, Oswin, Roel en Yuri overeind te blijven. Yuri mocht het in vervolgens in de halve finale opnemen tegen Davy en liet zien dat hij een best pijltje kan gooien. Met 4-1 trok hij de winst naar zich toe en dat was dezelfde uitslag als hij eerder tegen meervoudig dagwinnaar Javanico Jansen op het bord had gezet zodat zijn tegenstander in de finale gewaarschuwd was.
Die tegenstander moest komen uit de wedstrijd tussen Roel en Oswin. Ook hier werd het 4-1, deze keer in het voordeel van Roel die steeds beter in vorm lijkt te komen.

 

In de finale bleek Roel Donkers de beste van de avond. Bij Yuri Duijster was de pijp kennelijk leeg want hij moest toezien hoe Roel op degelijke wijze de ene leg na de andere naar zich toetrok. Slechts een leg was weggelegd voor de debutant waarmee Roel dus een 5-1 zege en de dagwinst op zijn CV kon bijschrijven.

 

Uitslag van speeldag 10: 1. Roel Donkers 2. Yuri Duijster 3. Davy van der Zande en Oswin Streden..

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 13 wordt gespeeld op dinsdag 13 januari 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK