Oranjebar spelers zetten jacht op kwalificatie Lakeside 2016 voort en gaan op reis

Flink aantal dartspelers van de Oranjebar zijn alweer sinds oktober ’14 druk met kwalificatie voor Lakeside 2016. Tour gaat verder met deelname aan evenementen in Roemenië, Nederland en Schotland.

 

Het is weer een druk programma de komende vier weken voor een aantal reizende dartspelers van de Oranjebar. Dit alles in het teken van mogelijke kwalificatie voor de World Professional Championships 2016 oftewel Lakeside 2016. Zo zijn Michel van der Horst, Peter van den Broek, Patrick Morelissen, Davy van der Zande, Roel Donkers en Willem Mandigers aankomend weekend te vinden in Boekarest waar zij deelnemen aan de Romanian Classic singles. Ook in het koppeltoernooi zullen Michel / Peer, Willem / Patrick en Davy / Roel hun beste beentje voorzetten om de titel en het prijzengeld te veroveren.

 

Het weekend daarop vindt in Assen het Dutch Open plaats waar een lange lijst Oranjebar spelers zullen deelnemen naast het hierboven genoemde 6/tal. Ook Anneke Kuijten zal tijdens de utch Open actief zijn om minimaal haar resultaat van afgelopen jaar te evenaren (9e plaats) of te verbeteren.

 

Twee weken later vertrekt het gezelschap vervolgens naar Glascow in Schotland waar de singles en koppels van het Scottish Open zullen worden gespeeld.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK