Oranjebar spelers op zoek naar Zon, Zee en Darts in Spanje

Vijf Oranjebar spelers naar de Open Catalunya 2013 ter voorbereiding op aankomend seizoen.

 

 

Het Catalunya Open International Darts is het oudste internationale steel darts evenement in Spanje. Sinds het eerste evenement in 1994 is Callela aan de Costa Brava de thuishaven. Het evenement is een combinatie van darts en vakantie en garandeert een fantastische week in Calella!

 

Het programma heeft ten opzichte van 2012 een wijziging ondergaan. Meer wedstrijden voor hetzelfde geld is nu het uitgangspunt. De categorieën zijn Singles Dames/Heren, Koppels Dames/Heren, Triple Mix, Opwarmtoernooi en diverse Money-In/Money-Out toernooien. Het complete schema staat op deze site.

 

Dit jaar zal een grote groep Oranjebar spelers afreizen naar het evenement en ongetwijfeld zullen Benito van de Pas, Willem Mandigers, Dennis Gijsberts en Ron Meulenkamp onder leiding van Peter van den Broek bijdragen in het vermaak en vertier in de avonduren in het gezellige uitgaans- of winkelcentrum van Calella. Daarnaast behoren Benito van de Pas en Ron Meulenkamp natuurlijk tot de favorieten voor het winnen van het single toernooi wat jaarlijks een ideale vorm van voorbereiding op het nieuwe seizoen is gebleken.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK