Oranjebar spelers gaan opnieuw voor BDO punten tijdens Mariflex Open 2013

Golf van Oranjebar spelers aanwezig op Mariflex Open 2013.

 

Dit weekend staat er weer een internationaal darttoernooi op het programma;  het 7e MariFlex Open Dartstoernooi zal worden gespeeld in de locatie sportcentrum Vlaardingen. Het toernooi  is na de Dutch Open Darts het grootste internationale dartstoernooi van Nederland. Het singelstoernooi is WDF/ BDO en Zuiderduin Masters geranked en het toernooi heeft een totale prijzenpot van €17.700. Tevens ontvangen de winnaars van het heren- dames en junioren singeltoernooi een startbewijs voor deelname aan de Zuiderduin Masters 2013.

 

Natuurlijk bevinden zich onder de deelnemers weer een flink aantal Oranjebar spelers. Naast de vaste groep die het Internationale circuit afgaat zoals Benito van de Pas, Willy van de Wiel, Ron Meulenkamp, Jimmy Hendriks, Peter van den Broek, Joey ten Berge en Willem Mandigers zullen ook Danny Schellekens, Davy van de Zande, Michel van de Horst, Remon Hurrebrink en Hermie van Orsouw zeker aanwezig zijn. En wat te denken van Braulio Roncero, die weliswaar een stapje terug heeft gedaan wat het reizen aangaat, die nog steeds op topniveau presteert en misschien wel voor een verassing kan zorgen. Behalve in het single toernooi zullen veel van de genoemde spelers ook te bewonderen zijn in hun jacht op de titel en het prijzengeld bij de koppels.

 

De koppeltoernooien staan gepland op zaterdag 16 maart en de singlestoernooien zullen gespeeld worden op zondag 17 maart.

.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK