Oranjebar spelers gaan dit weekend op jacht naar titel, prijzengeld en punten in Roemenie

Zevental Oranjebar spelers reizen dit weekend af naar Boekarest Roemenië om deel te nemen aan het Romanian Darts Festival 2018.

 

Het Romanian Darts Festival bestaat dit jaar opnieuw uit twee evenementen, het Romanian Classic Darts Open en het Romanian International Darts Open. Alle wedstrijden zullen worden gespeeld in het Hotel Intercontinental Boekarest wat ooit het eerste internationale hotel in de Roemeense hoofdstad Boekarest was. Het hotel ligt in het hart van de stad. Naast het hotel heb je ook de Universiteit van Boekarest en het “Ion Luca Caragiale” theater. Het hotel is het hoogste gebouw van Roemenië.

 

Met zijn drie restaurants (Corso Brasserie, Balada en Madrigal) die gespecialiseerd zijn in zowel de internationale als de Roemeense keukens zullen de spelers niets te kort komen op culinair gebied. Sinds kort is er in het hotel een fitnesscentrum, zwembad, sauna en een Beauty Clinique aanwezig zodat de spelerszich buiten het spelen van darts om geen moment hoeven te vervelen .

 

Daarnaast heeft de organisatie van dit festival ook gezorgd voor twee goede trainingslocaties in de directe omgeving. In de Cetatea Berarilop en in de Mantuleasa 40 kunnen de spelers de laatste puntjes op de i zetten om zo sterk mogelijk aan de oche te verschijnen.

 

De deelnemende Oranjebar spelersgroep bestaat dit jaar alleen uit heren. Naast de Nederlandse spelers Yoeri Duijster, Wouter Vaes en Willem Mandigers zullen ook de Belgen Jeffrey van Egdom, Cedric Waegemans, Stefaan Deprez en Sven Verdonck een gooi naar de titel, het prijzengeld en natuurlijk de BDO-punten doen in beide toernooien.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK