Oranjebar PubQuiz; winst in extra editie gaat naar team Toekerz

Extra editie van de Oranjebar Pubquiz doet Oranjebar uit zijn voegen barsten. Team Toekerz te sterk voor Team A ..uhh..B, Team Smac en Team De Rukkers.

 

Afgelopen zaterdag was het opnieuw stikdruk op het Oranjeplein in Mariahout. Oorzaak was de ingelaste extra PubQuiz die speciaal werd georganiseer in verband met het grote aantal inschrijvingen voor de PubQuiz op 25 november aanstaande.

 

Toen iedereen naar binnen gepropt was kon het feest gaan beginnen. De teams van vier spelers maakten er weer een waar spektakel van. Luidruchtig en fanatiek werden de vragen, gesteld onder leiding van uitbater Peter van den Broek, uit diverse categorieën, beantwoord waarbij de antwoorden regelmatig tot hilarische reacties leiden. De eerste kwart werd gewonnen door Team A..uhh..B. Vervolgens was het Team Smac die zich het sterkst toonde in kwart twee. Het derde kwart was voor Team De Rukkers maar de grote winnaars werd Team Toekers dat overall de beste was. Gedurende de avond zijn er een flink aantal foto’s gemaakt die terug te vinden zijn bij de Party Foto’s.

 

Team Toekerz
 Team A..uhh..B  Team Smac  Team De Rukkers

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK