Oranjebar-PDB road 2 CLoD; Oswin Streden en Eefje van der meijden profiteren

Oswin Streden en Eefje van der Meijden weten optimaal te profiteren van afwezigheid Morelissen en Kuijten tijdens derde kwalificatiedag.

 

Op de derde Oranjebar-PDB road 2 CLoD Ranking waren deze avond 8 heren en een dame afgekomen om zich te mengen in de strijd voor de rankingpunten. Het resultaat was dat bij de heren nu sprake is van een echte top vier en dat bij de dames een nieuwe leider in de tussenstand kon worden begroet.


Bij de heren wisten  Peter van den Broek zich voor de derde keer op rij bij de laatste 4 te spelen waar hij samen met Roel Donkers, Oswin Streden en Kevin Verbakel een gooi mocht doen voor een finaleplaats. Het waren echter Oswin en Roel die zich hiervoor wisten te plaatsen. Oswin  Streden was in de finale de slimste en weet zich dankzij dit resultaat op de tweede plaats direct gevolg door Peter van den Broek en Kevin Verbakel.

 

Bij de dames ontbrak Anneke Kuijten die inmiddels in Frimley Green aanwezig is voor deelname aan de Lakeside World Professinal Championship 2015. Eefje van der Meijden was wel aanwezig en stelde 10 punten veilig waardoor ze de leiding in het tussenklassement overneemt.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar-PDB road 2 CLoD Ranking wordt gespeeld op zaterdag 17 januari 2015. Inschrijving a € 10,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK