Oranjebar Mariahout kan nog nieuwe spelers en teams voor dartcompetities 2023-2024 gebruiken.

De Oranjebar in Mariahout is op zoek naar nieuwe dartteams en spelers voor deelname aan de Peelland Dart Bond steeltip dartcompetitie en de Bullshooter Nederland softtip competitie. Wellicht een mooi alternatief voor oud dartspelers van de Kempense Dart Organisatie.

Met in het achterhoofd het voorstel van het bestuur van de KDO om de NDB te verlaten willen we graag de darters van deze organisatie die in de toekomst toch in een door de NDB ondersteunde dart competitie hun sport willen blijven beoefenen. De Oranjebar wil al deze spelers graag de kans geven om hun sport in competitieverband te beoefenen en benadrukken dat zij van harte welkom zijn in Mariahout.

Ook complete bestaande teams zijn van harte welkom om volgend seizoen de kleuren van de Oranjebar te verdedigen. Dit geldt zowel voor prestatie als recreatie teams waar gezelligheid (wordt gegarandeerd) voorop staat.

Daarom opent de Oranjebar haar deuren voor een ieder, jong of oud, heer of dame, speler of bestaand team om deel uit te gaan maken van de legendarische groep Oranjebar darters.

Aanmelden kan tot 16 juli 2023 in de bar, per e-mail info@oranjebar.nl of per telefoon +31 61 255 40 42.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK