Oranjebar Lions PDB Beker KAMPIOEN

Oranjebar Lions opnieuw Beker kampioen van Peelland Dart Bond. Favorieten bekronen wederom dartseizoen met dubbel en kunnen twee keer afreizen naar Nederlandse Kampioenschappen.

 

Woensdagavond heeft in de Oranjebar te Mariahout de bekerfinale tussen de Eredivisie teams Oranjebar Lions en Oranjebar 1 plaatsgevonden. Evenals in afgelopen seizoen ging de zege in het onderlinge treffen naar de Oranjebar Lions die hun favorietenrol meer dan waar maakten.

 

De selectie van de Oranjebar Lions die vanavond uit Davy van der Zande, Barry Zander, Patrick Morelissen, Peter van den Broek en Sven Verdonck bestond waren in de Oranje finale te sterk voor hun tegenstander die het verlies gelaten maar sportief opnamen. De Oranjebar Lions werden ook al kampioen in de reguliere competitie en mogen dit jaar dus twee keer afreizen naar de Nederlandse Kampioenschappen om zich te meten met de kampioenen en met de bekerwinnaars van de ander NDB lidbonden.

 

Wij feliciteren de voltallige selectie van de Oranjebar Lions waar vandaag Wouter Vaes, Geert de Vos, Rick Veugelers, Cédric Waegemans, Davy van Baelen en Andy Baetens ontbraken met hun behaalde titel en wensen ze succes tijdens de landelijke finales.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK