Oranjebar goed vertegenwoordigt tijdens 4 Nations Tournament

Zes Oranjebar spelers actief tijdens tweede 4 Nations Tournament in Retrie, België. Alle kunnen terug zien op mooie resultaten.


Afgelopen weekend stond de tweede editie van de 4-Nations Cup op het programma. Nederland, België, Duitsland en Luxemburg gaan de strijd met elkaar in vier categorieën: heren, dames, jongens en meisjes. De eerste editie van het toernooi vorig jaar was een groot succes voor Nederland. Zowel het heren-, dames- als het jongenstoernooi werd gewonnen. In het meisjestoernooi bleek Duitsland de beste.

 

In de Nederlandse selectie was de Oranjebar alleen vertegenwoordigt bij de dames door Anneke Kuijten. Daarentegen stonden in de Belgische heren selectie maar liefst vijf voor de Oranjebar uitkomende spelers opgesteld; Andy Baetens, Sven Verdonck, Jeffrey van Egdom, Davy van Baelen en Sven Wens hadden de overhand in het Belgisch team.

 

Dit jaar stonden bij de heren en dames andere landen op het hoogste podium na de team wedstrijden. Bij de heren bleek België (met 5 Oranjebar spelers) de sterkste en bij de dames was Duitsland de winnaar van het goud. In beide disciplines mocht Nederland zich Runner Up noemen en een zilveren medaille ophalen.

 

Bij de dames singles ging het goud ook naar Duitsland dat domineerde door met drie spelers in de halve finale te staan met daarbij de Nederlandse Vanessa Zuidema die bij de laatste 15 Oranjebar speelster Anneke Kuijten had verslagen. De titel was uiteindelijk voor Irina Armstrong.
Bij de heren leek het er lange tijd op dat de Belgen voor de tweede dag op rij de dienst gingen uitmaken. Nederland klampte echter aan en had samen met België twee spelers in de halve finale. Toon Greebe voor Nederland en Davy van Baelen voor de Belgen wisten de finale te bereiken waar Oranjebar speler Davy vervolgens kansloos met 1-5 ten onder tegen een ontketende  Toon Greebe die alle frustratie van zich af wist te werpen en zijn eerste individuele prijs als International greep.

 

Resultaten Oranjebar spelers;

speler individueel team
Anneke Kuijten 9e zilver
Andy Baetens 17e goud
Sven Verdonck 3e goud
Jeffrey Van Egdom 9e goud
Davy Van Baelen 2e goud
Sven Wens 5e goud

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK