Oranjebar 1 en 2 incasseren tegenvaller in SLN competitie

Thuiswedstrijden in speelronde zes levert Oranjebar 1 en 2 puntverlies op. Oranjebar 1 blijft aan de leiding in de Hoofdklasse.

 

Afgelopen weekend stond de zesde speelronde van de Super League Nederland op het programma.

 

Hoofdklasse
Oranjebar 1 liep in hun thuiswedstrijd tegen Xtreme Sport Tilburg onverwacht tegen een nederlaag op. Het eerste verlies van dit seizoen had gelukkig geengevolgen voor de eerste plaats die de mannen uit Mariahout innemen op de ranglijst. Nitro Darts Sneek profiteerde optimaal door concurrent DKE RW Repair te verslaan met 6-4, waardoor zij inlopen op de koploper. De andere achtervolger van Oranjebar, Fanatics Weert, verzuimde aan te haken; zij speelde gelijk tegen Pinkster Devils. Ook de wedstrijd tussen H&S de Zwaantjes en Tapperij Teun Wapenveld eindigde gelijk. Tenslotte won Bosgenoegen met 8-2 bij Prima Darts.

 

Overgangsklasse B
Ook Oranjebar 2 wist niet te winnen maar hield de schade beperkt dankzij Stefaan Deprez die in de slotwedstrijd het gelijkmakende punt wist te pakken. Hij zorgde voor de 5-5 tegen Hemeco d’n Beer door een overwinning op Bjorn Fransen. Dart Team Venlo maakte in de zesde speelronde geen misstap. De koploper won deze week met 7-3 van Oranjestad United. Café Kafé Doetinchem haalde uit tegen Goudenregenbar 4. Zij wonnen met maar liefst 10-0. Eetcafé Modern is nog steeds niet van de hatelijk nul punten af. Tegen ’t Haspeltje kwamen zij niet verder dan een 7-3 verliespartij. Tot slot won Red Alert Bet Kolen met 8-2 van Dorpsherberg No Fear.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK