Ook het PDB Bekerkampioenschap ’22-’23 gaat naar Oranjebar Lions

Afgelopen woensdag 31 mei werd het PDB bekerseizoen afgesloten met de finale bij Café Zaal van de Burgt tussen de teams van Dartburgt Allstars en de Oranjebar Lions. De eenzijdige wedstrijd eindigde in een 0-13 overwinning voor de mannen uit Mariahout.

Ook in het seizoen 2022-2023 bleek er weer geen enkel team opgewassen te zijn tegen de selectie van de Oranjebar Lions uit Mariahout. Het afgelopen decennia wist dit team jaar na jaar de dubbel te pakken via de combinatie van het winnen van de competitie Eredivisie en het Bekerkampioenschap.

Ook dit seizoen waren de mannen uit Mariahout weer oppermachtig en dat kwam in de finale opnieuw aan het licht. Met maar liefst 0-13 werd tegenstander en thuisspelend team Dartburgt Allstars van de oche gestuurd. De Oranjebar spelers die hiervoor verantwoordelijk waren dit keer Davy v.d. Zande, Theo Bekkers, Jelle Klaasen & Jermaine Wattimena. Door weer geen leg te verliezen eindigde het bekerseizoen voor de Oranjebar Lions na zeven wedstrijden met slechts 11 legs tegen wat maar aangeeft hoe groot het klassenverschil tussen de deelnemende teams binnen de PDB is

Vanzelfsprekend delen ook de overige teamleden Danny Schellekens, Wouter Vaes, Peter van den Broek, Tony Martinez, Yoeri Duijster, Barry Zander en Andy Baetens inde feestvreugde en verdienen alle spelers de felicitaties met dit mooie resultaat.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK