Ontknoping NDB Rankingseizoen 2018-2019

Eindresultaten voor de tien aan het NDB Rankingseizoen deelnemende Oranjebar spelers niet om over naar huis te schrijven.

 

Afgelopen zondag was het alweer tijd voor de laatste NDB Ranking van het seizoen. De spelers die zich een jaar lang Nederlands Ranking kampioen noemen zijn weer bekend en helaas zitten daar dit keer geen Oranjebar spelers bij. Over het gehele seizoen genomen waren de prestaties van de Oranjebar spelers die deelnemen aan het NDB Ranking seizoen niet voldoende om een rol van betekenis te spelen.

Bij de heren A komen we Willem Mandigers als hoogst genoteerde Oranjebar speler tegen op de elfde plaats, gevolgd door Wouter Vaes op een veertiende plaats. Beide heren blijken Internationaal beter te presteren dan op Nederlandse bodem. De overige Oranjebar heren Davy van der Zande, Oswin Streden, Rick Veugelers, Yoeri Duijster en Peter van den Broek eindigden respectievelijk op de 21e, 43e, 95e, 128e en 147e plaats.

 

Bij de dames waren dit seizoen slecht drie Oranjebar dames te beweonderen. Ook zij wisten niet echt tot schokkende prestaties te komen. Tharsissia Werinussa kwam uiteindelijk nog het verst met een 39e plaats. Voor Lincy Gloudemans eindigde het avontuur op een 46e plaats en Anneke Kuijten kwam met een beperkt aantal deelnames nog tot de 56e plaats.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK