Niks te doen? Ga een weekend darten in Torremolinos, Gibraltar of Venray

Aantal dartevenementen waarop punten voor de BDO/WDF invitatielijsten kunnen worden verdiend loopt uit de hand. Spelers staan voor onmogelijke keuze in jacht op kwalificatie voor televisietoernooien. Dit weekend in het Nederlandse Venray de HAL Open en HAL Masters.


Afgelopen weekend was het internationale deelnemersveld (top)dartspelers nog aanwezig in Douglas op het  Isle of Man voor het spelen van twee toernooien. De goede resultaten van de Oranjebar spelers maakten dat zij met een tevreden gevoel konden terugkeren en als echte amateurs weer aan het werk konden in hun reguliere jobs. Een aantal collega’s (Wouter Vaes, Sven Wens en Jeffrey van Egdom) en een groot aantal concurrenten reisde echter niet huiswaarts maar naar Torremolinos in Spanje om daar deel te nemen aan het Festival de Dardos waaronder op zaterdag het Open Torremolinos en een dag later het Gibraltar Open in het verderop gelegen Gibraltar. Ook zijn er een aantal spelers die afgereisd zijn naar Torremolinos maar vervolgens komend weekend doorreizen naar Nederland om in Venray de HAL Open en de HAL Masters te spelen. Al met al een flink geregel dus, maar uiteindelijk niet te combineren met een normale baan.

 

Dat er meetellende dart evenementen om de hoek worden gespeeld is natuurlijk mooi meegenomen voor de voor de Oranjebar uitkomende spelers. Zowel in het heren als in het dames toernooi van de HAL Masters en het HAL Open zijn er flink wat Oranjebar spelers terug te vinden evenals in de jeugdevenementen waarin een aantal door de Oranjebar gesteunde talenten zullen meedoen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK