Michel van der Horst naar SINGHA Beer Grand Slam of Darts

Oranjebar speler Michel van der Horst zorgt voor wat extra glans in zijn moeizame seizoen door zich te kwalificeren voor deelname aan de SINGHA Beer Grand Slam of Darts.

 

In het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven wist Michel van der Horst de finale van het NDB kwalificatietoernooi te bereiken. Hierdoor plaatsen hij en de andere finalist, Mark Oosterhuis  zich voor het eerst in hun carrière voor het jaarlijkse tv-toernooi in Wolverhampton waaraan spelers van zowel de PDC als de BDO mogen deelnemen. Er waren 168 darters ingeschreven uit binnen- en buitenland om deel te nemen aan het NDB kwalificatietoernooi in Veldhoven.

 

De 40-jarige Michel van der Horst wist op weg naar de beslissingswedstrijd af te rekenen met o.a. Danny Noppert (5-3), Brian Raman (5-2) en Tim Middelbos (5-2). Voor het kwalificatieticket speelde hij een mooie wedstrijd tegen Niels Stuiver uit Wormerveer. De Deventenaar wist de strijd met 5-1 in zijn voordeel wist te beslissen.

 

Vanaf 07 november aanstaande zal Michel naast de PDC spelers (o.a. Michael van Gerwen, Phil Taylor en Kim Huybrechts) en BDO spelers als de reeds eerder geplaatste Oranjebar speler Geert de Vos, Martin Adams, Scott Mitchell, Martin Phillips, Andy Fordham, Mark Oosterhuis en de Amerikaanse Larry Buttler uitkomen in de Wolverhampton Civic Hall (UK) waar de SINGHA Beer Grand Slam of Darts zal worden gespeeld.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK