Maximaal aantal deelnemers voor Einde Carnaval Darttoernooi komt in zicht

De zesde editie van “Einde Carnavals Darttoernooi” staat voor de deur. Inschrijvingen stromen binnen en er zijn nog maar een beperkt aantal deelnameplaatsen beschikbaar.


Het Oranjebar Einde Carnavals Toernooi van 2016 belooft weer een groot spektakel te worden met deelnemers als Jermaine Wattimena, Jelle Klaassen, Yoeri Duijster, Nico Thissen, Willem Mandigers, Kevin Verbakel, Wouter Vaes en Gino Vos bij de heren en Kathy Geeraerts als bekendste dame. En wat te denken van de prijzen? 1e Prijs gegarandeerd €250,= !!!

 

Voor het zesde jaar op rij organiseert de Oranjebar aansluitend op het Carnavalsgeweld het Einde Carnavals Dart Toernooi. Op woensdag 14 februari kunnen dartliefhebbers het carnavalsgevoel van zich afwerpen in het toernooi dat van start zal gaan met het maximum van 64 inschrijvingen. De voorinschrijving is al enige tijd open en de teller staat al meer dan 45 aanmeldingen; 42 heren en 5 dames. Anders dan voorgaande jaren zal er deze keer, mits minimaal 8 dames inschrijven, een apart damestoernooi worden gespeeld. Wie gaat er dit jaar met de titel(s) vandoor? Een overzicht van de inschrijvingen kunt u hier terug vinden.

 

Het toernooi is toegankelijk voor alle leeftijden en men hoeft niet verkleed te zijn om deel te nemen. Het “Einde Carnavals Darttoernooi” zal worden gespeeld op woensdag 14 februari 2018. De Oranjebar is vanaf 18:oo uur geopend en het toernooi zal om ca 19:30 uur beginnen.

 

Om in te schrijven hoeft slechts een email te worden gestuurd aan info@oranjebar.nl o.v.v. Einde Carnavals Darttoernooi. Verder moet natuurlijk de naam/namen worden ingevuld van de personen die men wil aanmelden. Een andere mogelijkheid is het persoonlijk inschrijven aan de bar waar ook de inschrijfkosten kunnen worden voldaan. Helaas is het maximum aantal deelnemers op 64 gezet. Een lijst met voorinschrijvingen /deelnemers staat gepubliceerd op de Oranjebar website. Let op; Bij deelname van minimaal 8 DAMES zal een apart damestoernooi worden gespeeld.

 

De inschrijfkosten bedragen €10,= per persoon en dienen uiterlijk 11 februari te zijn voldaan. Mocht dit niet het geval zijn dan vervalt de voorinschrijving en het recht op deelname.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK