German Gold Cup 2013; Oranjebar spelers kunnen geen potten breken

Plaats bij laatste 16 van Santino Broer is het beste resultaat van de deelnemende Oranjebar spelers tijdens German Gold Cup in jacht op Zuiderduin Master punten.

 

Tijdens de German Gold Cup 2013 die vandaag werd afgewerkt in Bremen was er weinig eer weggelegd voor de 5 deelnemende Oranjebar spelers. Al in de eerste ronde moest er afscheid worden genomen van Jimmy Hendriks en nog voor de sheetfinales moest ook Michel van de Horst het veld ruimen. In de sheetfinales viel het doek voor Ron Meulenkamp en Davy van de Zande waardoor alleen Santino Broer nog voor succes kon zorgen. Bij de laatste 16 moest Santino het opnemen tegen Bryan de Hoog die met 3-1 van het bord werd gestuurd door de speler uit Zeewolde die, na 2 jaar problemen overwinnen, weer op de weg terug lijkt. Helaas moest Santino in zijn volgende partij zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander en eindigde het toernooi voor hem bij de laatste 16.

 

Komend weekend tijdens de Dutch Open kunnen bovengenoemde mannen zich weer revancheren tijdens de Dutch Open in Veldhoven. Daar zullen zij gezelschap krijgen van een flink aantal Oranjebar darters die hopelijk als vanouds weer een sportieve stempel kunnen drukken op het deelnemersveld

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK