Geert de Vos grijpt titel tijdens dart weekend in Venray

HAL Masters krijgen oranje randje met winnaar Geert de Vos en  kwartfinalisten Willem Mandigers en Wouter Vaes.

 

Afgelopen zaterdag, de dag van de HAL Masters 2016, was er weer eens een juichmoment voor Oranjebar speler Geert de Vos die op een gloednieuw podium de titel wist te veroveren. Na een bye in de eerste ronde moesten achtereenvolgens Sébastien Lemmer (2-4), Raymond van den Ende (3-4), Steve Douglas (2-4), Shaun Carroll (2-4), Stephen Lennon (2-4) en Danny Noppert (2-5) buigen voor de sympathieke Belg. Vervolgens wist Geert de halve finale met 2-0 in sets te winnen van landgenoot Davyd Venken waarna ook de winst in de finale tegen de Engelse Bradley Kirk met 3-1 in sets naar de man uit Aalst ging.

 

Geert kende afgelopen maanden een wat mindere periode maar toont met deze overwinning aan weer op de weg terug te zijn en is nog altijd op schema richting kwalificatie voor de Lakeside World Professional Championship 2017.

 

Ook Willem Mandigers en Wouter Vaes deden goede zaken in Venray. Beiden wisten een knappe 5e plaats te behalen. Willem werd in de kwartfinale door Ed de Koff en Wouter kwam tekort tegen latere finalist Bradley Kirk nadat hij eerder verantwoordelijk was voor de eliminatie van Wesley Harms.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK