Geert de Vos goed bezig in race naar Lakeside kwalificatie

Geert de Vos speelt opnieuw finale in Internationaal meetellend toernooi en sluit 1st NAPOLEON GAMES Masters of Waregem af als Runner Up.

 

Afgelopen weekend tijdens de 1st NAPOLEON GAMES dat bestond uit twee voor de BDO ranking meetellende  toernooien heeft Oranjebar speler Geert de Vos voor het tweede weekend op rij een finaleplaats weten te bereiken. Net als tijdens de HAL Masters van vorig weekend wist Geert zich dit keer tijdens de Masters of Waregem te plaatsen voor de finale.

 

Het evenement, een nieuw initiatief van organisator Peter van Meel, kent twee toernooien die beide meetellen voor de BDO Ranking waarbij kwalificatie voor de Lakeside World Professional Championships op het spel staat. Door alle commotie rondom de terroristische aanslag op het nabijgelegen vliegveld en de verscherpte (en dus zeer vertragende) grenscontroles was het deelnemersveld niet zo groot als dat de inschrijvingen deden vermoeden want een flink aantal van de inschrijvingen kwam niet opdagen. Desondanks waren er nog een groot aantal internationale (sub)toppers aanwezig om voor de titel, de punten en het prijzengeld te strijden.

 

Op zondag was het opnieuw raak voor Geert de Vos dit keer alleen in Danny Noppert zijn meerdere moest erkennen. Tijdens de laatste ontmoeting tussen beide mannenwas Geert nog met 2-5 te sterk geweest voor zijn Hollandse dart collega. Dit keer was het echter Danny Noppert die zich de sterkste toonde en was de Runner Up plaats het hoogst haalbare voor Geert die hiermee weer goede zaken deed.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK