Geert de Vos de sterkste namens Oranjebar tijdens Swiss Open 2016

De Belgische Oranjebar speler Geert de Vos komt net te kort in de finale van de Swiss Open 2016 en eindigt als Runner Up. Overige Oranjebar spelers kunnen geen potten breken.

 

De Mehrzweckhalle Stutz in Lausen, Zwitserland was afgelopen weekend de gastheer voor heren, dames en jeugd dartspelers die op jacht zijn naar punten voor de BDO, WDF en Finder ranking naast natuurlijk de titels en het (matige) prijzengeld dat er tijdens de Swiss Open 2016 te verdienen viel.

 

Namens de Oranjebar waren slecht vier spelers vertegenwoordigd op het evenement. Bij de heren namen Geert de Vos, Willem Mandigers en Wouter Vaes de honeurs waar en bij de junioren deed Gian van Veen een gooi naar de titel. Het mocht dit weekend niet zo zijn want zowel Wouter als Willem eindigde op een gedeelde 17e plaats. Geert de Vos wist het, net als in de vorige twee edities tot de finale te schoppen maar moest hier toezien hoe de Nederlandse Jeffrey Sparidaans de titel voor zijn neus weg kaapte. Ook voor Gian van Veen eindigde het toernooi net even te vroeg en moest de jeugdspeler genoegen nemen met een derde plaats wat overigens een prima prestatie is.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK