Eindzege 19e Oranjebar Super Ranking voor Davy van der Zande, Gino Vos Runner Up

Davy van der Zande via dubbele finale winst op Gino Vos de beste tijdens finaledag Oranjebar Super Ranking 19. Bijtoernooi gewonnen door Martijn van de Berg.

 

Met zestien gekwalificeerde en uitgenodigde spelers en een flink aantal bezoekers die naar de finalisten kwamen kijken werd begonnen aan de finaledag van de 19e editie van de Oranjebar Super Ranking. Terwijl het finaletoernooi in een dubbel knock-out systeem werd gespeeld konden de overige aanwezigen deelnemen aan een bij-toernooi zodat het een drukte van belang was.

 

De finalisten maakte er een mooie avond van getuige het aantal hoge finishes en maximum scores die op het bord verschenen; Davy van der Zande was met 7x 180 en een 170 finish de absolute master maar werd op de voet gevolgd door Gino Vos die 7x 180 en een 121 finish liet noteren. De volgende was Yoeri Duijster met 6x 180 en een 140 finish.

 

Gino Vos wist de finale van het toernooi te bereiken zonder een partij te verliezen en leek hiermee op weg naar de eindoverwinning. Zijn tegenstander in de finale werd Davy van der Zande die Wouter Vaes van een finaleplaats beroofde door in de herkansing met 5-4 te winnen. Wouter eindigde dus als derde terwijl Daan Groen beslag legde op de vierde plaats.

 

In de finale tussen Gino en Davy ging het gelijk op tot het moment dat Davy als eerste de beslissende dubbel wist te gooien en hiermee de wedstrijd won. Dankzij het dubbel knock-out systeem moest hijechter 2x van Gino winnen daar Davy uit de herkansing kwam. In de wedstrijd die aansluitend werd gespeeld was er heel even sprake van twijfel bij Gino waarvan Davy onmiddellijk wist te profiteren en dit voordeel niet meer uit handen gaf met als resultaat een 5-3 overwinning voor de man die in de Oranjebar schijnbaar niet te kloppen is.

 

Uitslag Finaledag; 1. Davy van der Zande 2. Gino Vos 3. Wouter Vaes 4. Daan Groen 5. Yoeri Duijster, Hermie van Orsouw, Freddy Snyders en Oswin Streden.

 

De eerste kwalificatie dag van de 20e !!!!! Oranjebar Super Ranking wordt aanstaande dinsdag 6 september 2016 gespeeld. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK