Deelnamebewijs voor Winmau World Master 2017 voor Yoeri Duijster en Lincy Gloudemans

Voor twee Oranjebar spelers is de jacht op een deelnamebewijs voor de Winmau World Masters 2017 afgelopen weekend gedaan. Yoeri Duijster en Lincy Gloudemans zullen dit jaar hun debuut maken op het toernooi der toernooien.


Afgelopen weekend werd in Breda het Dutch Youth Festival of Darts gespeeld waarbij al vroeg in het seizoen een aantal extra Winmau Tickets te verdienen waren. Het toernooi werd voor de eerste maal in Nederland georganiseerd door Triple One Darts die het evenement overgenomen heeft van de Belgische organisatie Ludo’s die dit unieke toernooi afgelopen jaar hebben geïntroduceerd voor de jeugd met een extra demensie .

 

Het evenement kent vier categorieën jeugd; Jongens tot 18 jaar, meisjes tot 18 jaar, jongens 18-25 jaar en meisjes 18-25 jaar waarbij voor de winnaars van de laatste twee geld dat zij bij winst van een Winmau deelnamebewijs zullen uitkomen in het senioren toernooi en ook nog eens de mogelijkheid krijgen om mee te doe aan de Lakeside kwalificaties.

 

Reden genoeg dus om aan het toernooi deel te nemen voor de oplettende spelers/speelster tot 25 jaar. Zodoende waren Oranjebar spelers Yoeri Duijster en Lincy Gloudemans afgereisd naar Community Center de Koe in Breda om een kans te wagen. En met succes want beide Oranjebar spelers wisten aan het eind van de dag een deelnamebewijs voor de Winmau World Masters 2017 te bemachtigen in de categorieën tot 25 jaar.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK