De Oranjebar pakt tijdens het kermisweekend muzikaal en feestelijk uit.

De kermis in Mariahout gaat eerdaags weer van start. Op zaterdag 17 juni begint het feest en duurt dan tot en met dinsdag 20 juni. De kermisdagen zullen worden voorafgegaan met een KERMIS-darttoernooi bij de Oranjebar in Mariahout.

Op zaterdag 17 juni zal de kermis in Mariahout weer van start gaan en dit jaar wordt er direct vol gas gegeven bij de Oranjebar waar ’s avonds een groot muziekfeest zal worden gehouden met een DJ en ren aantal live optredens van diverse artiesten. Wanneer tot in de kleine uurtjes  de (muziek)toon is gezet kan men daarna drie dagen de kop leegmaken met kermisvertier.

Werkgroep ‘Kermis’, voortkomend uit het buurtverenigingenoverleg van Zorg om het Dorp, is wederom de kartrekker bij de organisatie van de kermisdagen. Voor alle doelgroepen van de jeugd zijn er activiteiten georganiseerd. Dit in goede samenwerking met de kermisexploitanten die met een verzameling rondtrekkende attracties en kramen in de openlucht garant staan voor vermaak van jong en oud. De kermis wordt gedurende enkele dagen gehouden en zal uiteindelijk op dinsdag 20 juni weer verder trekken door het land.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK