CLoD Peelland CHALLENGER dag 3; Danny Schellekens opnieuw naar winst

CLoD Peelland CHALLENGER dag 3; Danny Schellekens winnaar bij heren ten koste van Kevin Verbakel.

De derde kwalificatieavond  voor een deelnamebewijs aan de Champions League of Darts 2013kende afgelopen vrijdag 10 deelnemers. Met 8 heren, 2 dames en opnieuw zonder jeugd werd het toch nog een avond waarop serieus voor de punten werd gestreden.

 

Lijstaanvoerder bij de heren, Kevin Verbakel, was natuurlijk aanwezig evenals zijn directe concurrenten Danny Schellekens en Peter van den Broek. Grote afwezige uit de top 4 was Dennis Klamer. Samen met Davey van den Broek, Michel Leenders, Tom Blok en Gert Jan van de Broek aangevuld met de twee dames Eefje van der Meijden en Tamara Heijnen werd eerst in 2 groepen gestreden.

Dat de beste twee uit iedere groep heren waren was geen verrassing maar halve finalist Twan van Vroenhoven wel. Helaas voor Twan wist hij zijn halve finale niet te winnen maar hij kon toch terugkijken op een goed toernooi. Ook Peter van den Broek kon zijn halve finale niet winnen en het waren lijstaanvoerder Kevin Verbakel en winnaar van ranking dag twee Danny Schellekens die in de finale mochten strijden voor de dagwinst. Hierin bleek Danny de sterkste van de twee waardoor de spanning aan de kop van het tussenklassement toeneemt.

 

Uitslag heren dag 3; 1. Danny Schellekens 2. Kevin Verbakel 3. Peter van den Broek en 4. Twan van Vroenhoven.

Uitslag dames dag 3; 1. Eefje van der Meijden 2. Tamara Heijnen

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende CLoD Peelland CHALLENGER wordt gespeeld op vrijdag 17 mei 2013. Inschrijving a € 10,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK