CLoD kwalificatie speeeldag 8; Zowel heren als dames klassement opgeschud

Door overwinningen van met name Roel Donkers bij de heren en Lincy Gloudemans bij de dames is het tussenklassement voor kwalificatie voor de Champions League of Darts 2016 flink door elkaar geschud.

 

Afgelopen maandag konden de spelers die lid zijn van de Peelland Dart Bond opnieuw aan de bak om hun kans te vergroten op een deelnamebewijs voor de Champions League of Darts 2016. In de wetenschap dat wellicht niet alle favorieten aanwezig zouden zijn vanwege het enorm drukke speelschema van grote toernooien als het Okells Classic en Pokerstars Open afgelopen weekend in het Isle of Man, het Torremolinos Festival of Darts dat deze week wordt gespeeld en de HAL Masters en het HAL Open dat komend weekend op het programma staat, lagen er dus mogelijkheden voor  spelers om hun score extra op te vijzelen.

 

Bij de dames was het Lincy Gloudemans die maximaal wist te profiteren van de afwezigheid van de gedoodverfde favoriet Anneke Kuijten. Van de vier aanwezige vrouwelijke deelnemers bleek zij deze avond de sterkste. De Runner-Up plaats ging naar Nicole Derx en voor Tharsissia Werenusa, die vanavond als favoriet van start ging restte een derde plaats die werd gedeeld met Annemarie Linders.

 

Bij de heren was het Roel Donkers die deze avond gebruikte om de zaken voor hem recht te zetten. Dankzij de winst op de huidige lijstaanvoerder Nico Thissen in de finale rukt hij op naar een gedeelde derde plaats op de ranglijst en vormt nu een directe bedreiging voor Ruud Tuijtelaars en Oswin Streden. Met nog zeven kwalificatiedagen te gaan en het gegeven dat alleen de beste 10 resultaten worden meegeteld voor het bepalen van de eindstand lijkt de strijd nu werkelijk te zijn losgebrand.

 

Op 4 april aanstaande zal de negende kwalificatiedag worden gespeeld en kan de strijd om de felbegeerde deelnamebewijzen (2 bij de heren en 1 bij de dames) worden voortgezet.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK