Carnaval 2015 vol evenementen en wordt afgesloten met darttoernooi

Carnaval 2015 belooft weer een groot spektakel en wordt afgesloten met Oranjebar Einde Carnavals Toernooi op 18 februari. Voorinschrijving is geopend en eerste 20 deelnemers zijn al bekend.

 

Prins Ludwig en Prinses Annemarie hebben samen met Carnavalsvereniging “de Heikneuters” weer voor een fantastisch programma gezorgd voor de periode 15 t/m 17 februari aanstaande. Natuurlijk maakt ook de Oranjebar deel uit van d diverse locaties waar evenementen en party’s worden georganiseerd. Een compleet overzicht van de activiteiten is hier te vinden.

 

Voor het derde jaar op rij organiseert de Oranjebar aansluitend op het Carnavalsgeweld eht Einde Carnavals Dart Toernooi. Dit evenement kende de eerste editie in 2013 die door Benito van de Pas op zijn naam werd geschreven na winst in de finale van verassing Dennis Klamer. Afgelopen jaar jaar haalde het toernooi zijn maximaal aantal inschrijvingen en ging de titel naar Mike Zuydwijk. Het jonge Haagse talent won toen van de ervaren Braulio Roncero.

 

Ook dit jaar wordt weer verwacht dat het toernooi van start zal gaan met het maximum van 64 inschrijvingen. Gaat de titel opnieuw naar een buitenstaander of weet een lokale held te winnen? Alle informatie over het toernooi en een overzicht van de inschrijvingen kunt u hier terug vinden.
Schrijf je tijdig in via www.sterkdarts.nl of www.oranjebar.nl . Wees er op tijd bij want het carnavalstoernooi was vorig jaar al vroeg vol.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK