Anneke Kuijten & Wouter Vaes gaan voor titel in Torremolinos

Het Torremolinos Festival of Darts 2016 wordt deze week wederom gespeeld in het Hotelcomplex Principal in het Spaanse Torremolinos. Dit jaar zijn Oranjebar spelers Anneke Kuijten en Wouter Vaes afgereisd voor niks minder dan de titel.

 

Deze week is er de mogelijkheid voor dartspelers om “werk “en vakantie te combineren. In het Spaanse Torremolinos worden diverse dartevenementen georganiseerd waaronder een aantal Blinde Koppel evenementen, een koppel toernooi, een Mix koppel toernooi en natuurlijk een single toernooi waarbij zowel voor de dames als voor de heren de nodige belangen op het spel staan. In de single toernooien zijn naast punten voor zowel de WDF als BDO te verdienen waarmee weer een deelnamebewijs aan de Winmau World Masters en/of de Lakeside World Professional Championship kan worden behaald. Voor de winnaars van de single toernooien ligt er sowieso een Winmau ticket klaar naast het nodige prijzengeld.

 

Anneke Kuijten heeft in het damestoernooi in het verleden al tweemaal in de finale gestaan en een keer de titel in de wacht gesleept. Na afgelopen jaar te hebben ontbroken zal zij nu weer als een van de favorieten aan de oche staan. Voor Wouter Vaes is het de eerste keer dat hij aan dit evenement deelneemt nadat hij in het verleden tot zijn spijt van het evenement had afgezien nadat hij de verhalen van zijn toenmalige sponsor Team Dennis en een aantal collega’s had gehoord.

Het programma ziet er als volgt uit:

Maandag 14 maart
Blind Draw Event

Dinsdag 15 maart
Blind Draw Event
Men’s & Ladies’ Pairs Events

Woensdag 16 maart
Blind Draw Event
Mixed Event

Donderdag 17 maart
Men’s & Ladies’ Singles Events

Vrijdag 18 maart
FINALS DAY

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK