Andy Baetens wint Romanian Classic Darts Open en weet zich zeker van Winmau 2017

Goede resultaten voor Oranjebar spelers in Roemenië tijdens het Romanian Darts Festival met hoofdrol voor Andy Baetens.

Afgelopen weekend vonden in Boekarest Roemenië twee dart toernooien plaats welke deel uitmaakten van het Romanian Darts Festival. Met vier Nederlandse en vier Belgische spelers was de Oranjebar bij de heren toernooien vertegenwoordigt. De mannen waren niet voor niets afgereisd want er werden op beide dagen mooie resultaten geboekt.

 

Tijdens de Romanian Darts Classic was een 17e plaats weggelegd voor Jeffrey van Egdom, werd Yoeri Duijster knap 5e na te hebben verloren van Oranjebar collega Andy Baetens en wist Willem Mandigers tot de halve finale te komen (3e plaats). De winst in het toernooi ging naar Andy Baetens die hiermee goede zaken doet voor de BDO invitatielijsten en zich door zijn overwinning tevens rechtstreeks plaatst voor de Winmau World Masters 2017.

 

Als je toch op het festival aanwezig bent kun je maar beter aan zoveel mogelijk disciplines deelnemen is voor de meeste spelers het uitgangspunt. Zo ook voor Willem Mandigers en gelegenheid koppelmaat Maikel Verberk die samen het Romanian Men’s Pairs Open op hun naam schreven.

 

In het Romanian Open Darts hebben wij de volgende uitslagen doorgekregen; Een mooie 17e plaats, die toch weer punten oplevert, was er voor Willem Mandigers, Yoeri Duijster en Sven Wens. De Oranjebar mannen Andy Baetens en Sven Verdonck deden het nog iets beter en eindigden als 9e.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK